Våre kurs

HOVEDKURS (SPRÅK)

I hovedkurset til Lær Kinesisk er det et fokus på: a. kinesiske skrifttegn; b. pinyin (den offisielle metoden for å transkribere kinesisk i Kina); c. grunnleggende kinesisk grammatikk; d. uttaletrening og dialog; e. bygging av vokabular.

LITTERATUR

Lær Kinesisk tilbyr nå kurs i moderne kinesisk litteratur og klassisk kinesisk. Dette kurset passer for de som allerede kan grunnleggende kinesisk, men som vil lære mer om kinesisk litteratur og den historiske utviklingen og hvordan det kinesiske samfunnet er formet.

FORRETNINGSKINESISK

Lær Kinesisk tilbyr nå kurset Forretningskinesisk. Dette kurset vil gi studentene språkkunnskaper til å kunne være forberedt på at vidt spekter av forretningssituasjoner, og kunnskap som føre til at man er forberedt på å møte kinesere i alle forretningssammenhenger.

Våre foredrag

Kinesisk kultur, språk og forretningsetikette

‘En Innføring i Kinesisk Kultur, Språk og Forretningsetikette’ er hovedkurset til Lær Kinesisk. I et 2-dagers samlingsbasert program lærer vi deg det mest grunnleggende man bør vite når man kommuniserer med kinesisk kunder.

Kinesisk forretningsutvikling

- Det nye moderne Kina
Betydningen av den økonomiske veksten i Kina undervurderes av norsk næringsliv. Vi har for lite kunnskap om dette i Norge. Hvilke konsekvenser øket konkurranse og oppkjøp fra Kineserne betyr for Norges og Europas konkurranseevne og velferdsmodeller er avgjørende å forstå for norske næringslivsledere.

Kinesisk forretningsutvikling

- Krysskulturell ledelse og kommunikasjon
I en stadig mer globalisert verden er mangelen på kulturforståelse medvirkende til at mange muligheter går tapt, og at oppkjøp over landegrensene mislykkes. I dette peker vi på kritiske faktorer knyttet til internasjonal kulturforståelse, og hvorfor og hvordan en organisasjon bør forholde seg til dette.

Kontakt

Lær Kinesisk AS

Telefon: 90814756
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Undervisningsadresse:
Tordenskioldsgate 3
0160 Oslo, Norway

Postadresse:
Olav Aukrusts Vei 58d
0785 Oslo, Norway