Om oss

Den sterke veksten i kinesisk økonomi de siste førti årene har resultert i at Kina nå spiller en viktigere rolle i verdensøkonomien enn før. Norske bedrifter gjør mer forretning med Kina, og turismen fra Kina er økende. Gjennom vår undervisning i kinesisk språk og kultur, hjelper vi i Lær Kinesisk AS norske bedrifter med å få kinesisk språkkunnskaper og kinesisk kulturforståelse.

Med vår kompetanse innen kinesisk forretningsutvikling, hjelper vi norske bedrifter med synligjøring av produkter og tjenester i Kina. Dette gjør vi blant gjennom oversettelser norsk-kinesisk av produktinformasjon, landingssider/websider, dokumenter etc. og synligjøring av produkter og tjenester på digitale plattformer i Kina som for eksempel WeChat, Baidu, Weibo, og Alibaba.

Lær Kinesisk AS ble startet av Jan Erik Christensen, PhD i Kinesisk litteratur. Vi holder til i Oslo sentrum, og underviser/holder foredrag i egne lokaler eller hos bedrifter/kunder. Kundene våre nyter godt av vårt store nettverk av forretningspartnere i Kina, og våre kontakter i nettverk som Norsk-Kinesisk Handelskammer (NCCC) og Norway-Hong Kong Chamber of Commerce.

janerik

Jan Erik Christensen har en doktorgrad i kinesisk litteratur fra National Chengchi University på Taiwan. Etter å ha forsket på kinesisk språk og kultur i 15 år, kom han tilbake til Norge og startet Lær Kinesisk AS for å øke kunnskapsnivået om kinesisk språk og kultur blant norske bedrifter.

Jan Erik ønsket å forbedre den kinesisk kulturforståelse i en stadig mer globalisert verden, slik at norske bedrifter unngår misforståelser i kommunikasjon med kinesere og unngår at forretningsmuligheter går tapt. Jan Erik er faglærer i kinesisk i Bærum kommune, og har lang erfaring i både undervisning i kinesisk i offentlig skole og til bedrifter.

Pål Bråthen har 25 års toppledererfaring fra både børsnoterte og privateide bedrifter med særlig fokus på teknologiselskaper. Han er utdannet innen business og internasjonal markedsføring i både Norge og Tyskland. I rollene som Singapore basert Asia-direktør for New York-noterte Alpharma, og som Konserndirektør for Tomra System har han etablert og bygget opp betydelige Asia-virksomheter.

Han har i tillegg omfattende erfaring som styremedlem og investor fra start-ups, tidlig fase, SMB og ASA bedrifter innen fornybar energi, bioteknologi, infrastruktur, programvare samt miljøteknologi. Pål har jobbet med Kina og andre asiatiske markeder siden 1991, og har bodd 8 år i regionen, sist 2013-2016 i Shanghai.

Kontaktskjema

Kontakt

Lær Kinesisk AS

Telefon: 90814756
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Undervisningsadresse:
Tordenskioldsgate 3
0160 Oslo, Norway

Postadresse:
Olav Aukrusts Vei 58d
0785 Oslo, Norway