Om oss

Den sterke veksten i kinesisk økonomi de siste førti årene har resultert i at Kina nå spiller en viktigere rolle i verdensøkonomien enn før. Norske bedrifter gjør mer forretning med Kina, og turismen fra Kina er økende. Gjennom vår undervisning i kinesisk språk og kultur, i tillegg til vår kompetanse innen kinesisk forretningsutvikling, er vi med å dekke det behovet for styrket språk og kulturforståelse i norsk nærings- og samfunnsliv som den den økonomiske veksten i Kina har resultert i. Vi hjelper også norske bedrifter med å gjøre produkter synlige på det kinesiske markedet her i Norge og i Kina.

janerik

Jan Erik Christensen har en doktorgrad i kinesisk litteratur fra National Chengchi University på Taiwan. Etter å ha forsket på kinesisk språk og kultur i 15 år, kom han tilbake til Norge og startet Lær Kinesisk AS for å øke kunnskapsnivået om kinesisk språk og kultur blant norske bedrifter.

Jan Erik ønsket å forbedre den kinesisk kulturforståelse i en stadig mer globalisert verden, slik at norske bedrifter unngår misforståelser i kommunikasjon med kinesere og unngår at forretningsmuligheter går tapt. Jan Erik er faglærer i kinesisk i Bærum kommune, og har lang erfaring i både undervisning i kinesisk i offentlig skole og til bedrifter.

Pål Bråthen har 25 års toppledererfaring fra både børsnoterte og privateide bedrifter med særlig fokus på teknologiselskaper. Han er utdannet innen business og internasjonal markedsføring i både Norge og Tyskland. I rollene som Singapore basert Asia-direktør for New York-noterte Alpharma, og som Konserndirektør for Tomra System har han etablert og bygget opp betydelige Asia-virksomheter.

Han har i tillegg omfattende erfaring som styremedlem og investor fra start-ups, tidlig fase, SMB og ASA bedrifter innen fornybar energi, bioteknologi, infrastruktur, programvare samt miljøteknologi. Pål har jobbet med Kina og andre asiatiske markeder siden 1991, og har bodd 8 år i regionen, sist 2013-2016 i Shanghai.

Kontaktskjema

Kontakt

Lær Kinesisk AS

Olav Aukrusts Vei 58d
0785 Oslo, Norway