Om Kinesiskskolen

Den sterke veksten i kinesisk økonomi de siste førti årene har resultert i at Kina nå spiller en viktigere rolle i verdensøkonomien enn før. Norske bedrifter gjør mer forretning med Kina, og turismen fra Kina er økende. Gjennom vår undervisning i kinesisk språk og kultur, hjelper vi i den kinesiske språkskolen Lær Kinesisk til med undervisning i kinesisk og i kinesisk kulturforståelse.

Vår undervisning skjer på alle nivåer, HSK 1-6, barn, forretningskinesisk etc, og foregår i gruppeklasser eller 1 til 1.

I tillegg til vår kompetanse innen kinesisk språkundervisning, hjelper vi norske bedrifter med synligjøring av produkter og tjenester i Kina i samarbeid med Nordic China Business Hub. Dette gjør vi blant gjennom oversettelser norsk-kinesisk av produktinformasjon, landingssider/websider, dokumenter etc. og synligjøring av produkter og tjenester på digitale plattformer i Kina som for eksempel WeChat, Baidu, Weibo, og Alibaba.

Språkskolen Lær Kinesisk ble startet av Jan Erik Christensen, PhD i Kinesisk litteratur, som selv bodde i Kina i 15 år. Språkskolen holder til i Oslo sentrum, og vii underviser/holder foredrag i egne lokaler eller hos bedrifter/kunder. Kundene våre nyter godt av vårt store nettverk av forretningspartnere i Kina, og våre kontakter og nettverk i steder som Guangzhou, Beijing, Shanghai, Yunnan etc.

janerik

Jan Erik Christensen har en doktorgrad i kinesisk litteratur fra National Chengchi University på Taiwan. Etter å ha forsket på kinesisk språk og kultur i 15 år i Kina, kom han tilbake til Norge og startet Lær Kinesisk AS for å øke kunnskapsnivået om kinesisk språk og kultur blant norske bedrifter.

Jan Erik ønsket å forbedre den kinesisk kulturforståelse i en stadig mer globalisert verden, slik at norske bedrifter unngår misforståelser i kommunikasjon med kinesere og unngår at forretningsmuligheter går tapt. Jan Erik er faglærer i kinesisk i Bærum kommune, og har lang erfaring i både undervisning i kinesisk i offentlig skole og til bedrifter.

PalBrathensorthvitt

Pål Bråthen har 25 års toppledererfaring fra både børsnoterte og privateide bedrifter med særlig fokus på teknologiselskaper. Han er utdannet innen business og internasjonal markedsføring i både Norge og Tyskland. I rollene som Singapore basert Asia-direktør for New York-noterte Alpharma, og som Konserndirektør for Tomra System har han etablert og bygget opp betydelige Asia-virksomheter.

Han har i tillegg omfattende erfaring som styremedlem og investor fra start-ups, tidlig fase, SMB og ASA bedrifter innen fornybar energi, bioteknologi, infrastruktur, programvare samt miljøteknologi. Pål har jobbet med Kina og andre asiatiske markeder siden 1991, og har bodd 8 år i regionen, sist 2013-2016 i Shanghai.

Navn
Telefon
E-post *
Melding
SEND

Kontakt

Lær Kinesisk AS

Telefon: 90814756
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Undervisningsadresse:
Tordenskioldsgate 3
0160 Oslo, Norway

Postadresse:
Olav Aukrusts Vei 58d
0785 Oslo, Norway

Organisasjon