Oversettelse

Vi tilbyr kvalitetssikret oversettelser til og fra kinesisk. Vi har lang erfaring med å oversette innen de fleste fagfelt, og fokuserer på effektive og kvalitetssikrede oversettelser.

Nå flere kunder med kinesisk

Ønsker bedriften din å satse i det kinesiske markedet? Oversettelse av produktinformasjon er en viktig del av en markedsføringsstrategi her i Norge eller i Kina. Det er også mer sannsynlig at folk med kinesisk som morsmål leser innholdet på websidene dine og kjøper varer når produktbeskrivelsen er skrevet på kinesisk.

Vi spesialiserer oss på oversettelse til og fra kinesisk av websider, teknisk korrespondanse, avis og forskningsartikler, annonser, årsrapporter, brosjyrer, kontrakter, avtaler, produktmanualer, bruksanvisninger, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, brev og offentlige dokumenter. Vi oversetter fra norsk tekst til forenklet kinesisk (Kina, Malaysia og Singapore) eller tradisjonell kinesisk (Taiwan, Hong Kong og Macau) og omvendt.

Høy presishet og kvalitet

Vi tilbyr kinesisk-norsk og norsk-kinesisk oversettelser som er kvalitetssikret, basert på direkte oversettelse gjennom et samarbeid mellom en dyktig norsk oversetter med gode kunnskaper i kinesisk og en dyktig kinesisk oversetter med gode kunnskaper i norsk. Denne direkte oversettelsesmetoden sikrer kvaliteten på oversettelsen på en bedre måte enn en oversettelse gjort av en kinesisk oversetter med manglende kunnskap i norsk eller en norsk oversetter med manglende kunnskap i kinesisk.

Vi leverer skriftlige oversettelser av høy presishet og kvalitet, til riktig pris og til avtalt tid. Det vil alltid lønne seg med den direkte oversettelsesmetoden som vi i Lær Kinesisk benytter, fordi metoden kvalitetssikrer oversettelsen. I tillegg til oversettelser, tar vi også translatøroppdrag.

Kontakt oss for et uforpliktende prisoverslag. For mer informasjon, ring oss på tlf. 90814756 eller send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dokumenter som skal oversettes kan oversendes på e-post.

Navn
Telefon
E-post *
Melding
SEND

Kontakt

Lær Kinesisk AS

Telefon: 90814756
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Undervisningsadresse:
Tordenskioldsgate 3
0160 Oslo, Norway

Postadresse:
Olav Aukrusts Vei 58d
0785 Oslo, Norway

Organisasjon